01.10.2021
Як повідомив першому заступнику голови Сумської облдержадміністрації Тарасу САВЧЕНКУ під час розширеної наради з представниками територіальних органів влади начальник головного управління Держпродспоживслужби у Сумській області Віталій МОІСЕЄНКО, на Сумщині продовжується проведення заходів контролю щодо дотримання протиепідемічних вимог
За результатами перевірок 146 закладів громадського харчування встановлено, що лише у п’яти закладах персонал повністю щеплений, що дає їм можливість працювати з послабленнями обмежень. Проте керівники закладів й досі не визначилися з механізмом контролю імунізації відвідувачів.
У середньому відсоток щеплених працівників у закладах громадського харчування коливається від 14% до 62%, у дев’яти закладах персонал не щеплений взагалі.
Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua
Інші новини:
11.10.2025 На Сумському напрямку минулої доби зафіксовано 13 бойових зіткнень
11.10.2025 Пішов із життя знаний на Сумщині лікар-реаніматолог Володимир Бондаренко
11.10.2025 Частина Охтирки та Охтирщини залишилась без газу
11.10.2025 У Сумах рятують собаку, покинуту в Краснопільській громаді
11.10.2025 Житель Охтирщини Олександр Рогальський нагороджений “Золотим Хрестом”