Як на Сумщині триває “карантинна” перевірка закладів громадського харчування?

01.10.2021

Як повідомив першому заступнику голови Сумської облдержадміністрації Тарасу САВЧЕНКУ під час розширеної наради з представниками територіальних органів влади начальник головного управління Держпродспоживслужби у Сумській області Віталій МОІСЕЄНКО, на Сумщині продовжується проведення заходів контролю щодо дотримання  протиепідемічних вимог

За результатами перевірок 146 закладів громадського харчування встановлено, що лише у п’яти закладах персонал повністю щеплений, що дає їм можливість працювати з послабленнями обмежень. Проте керівники закладів й досі не визначилися з механізмом контролю імунізації відвідувачів.

У середньому відсоток щеплених працівників у закладах громадського харчування коливається від 14% до 62%, у дев’яти закладах персонал не щеплений взагалі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.11.2025 «18 годин під сиренами»: Сумщина знову провела добу в режимі виживання
25.11.2025 «То не ми!» — Міськводоканал відхрестився від загадкової калюжі на Харківській
25.11.2025 У Сумах зупинили тролейбуси: місто терміново підсилює автобусні маршрути
25.11.2025 «Ранок — пішохід, обід — водій». У Сумах день видався небезпечним: дві ДТП і двоє травмованих
25.11.2025 У центрі Сум сапери розмінували принтер
25.11.2025 Корупція чи недбальство: у Кролевці закупили обладнання для їдальні на 32 % дорожче?

Коментарі: