Як на Сумщині триває “карантинна” перевірка закладів громадського харчування?

01.10.2021

Як повідомив першому заступнику голови Сумської облдержадміністрації Тарасу САВЧЕНКУ під час розширеної наради з представниками територіальних органів влади начальник головного управління Держпродспоживслужби у Сумській області Віталій МОІСЕЄНКО, на Сумщині продовжується проведення заходів контролю щодо дотримання  протиепідемічних вимог

За результатами перевірок 146 закладів громадського харчування встановлено, що лише у п’яти закладах персонал повністю щеплений, що дає їм можливість працювати з послабленнями обмежень. Проте керівники закладів й досі не визначилися з механізмом контролю імунізації відвідувачів.

У середньому відсоток щеплених працівників у закладах громадського харчування коливається від 14% до 62%, у дев’яти закладах персонал не щеплений взагалі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
11.10.2025 Солдати з КНДР не допомагають військовим РФ у Сумській області, але їх краще годують, – ISW
11.10.2025 На Сумському напрямку минулої доби зафіксовано 13 бойових зіткнень
11.10.2025 Пішов із життя знаний на Сумщині лікар-реаніматолог Володимир Бондаренко
11.10.2025 Частина Охтирки та Охтирщини залишилась без газу
11.10.2025 У Сумах рятують собаку, покинуту в Краснопільській громаді
11.10.2025 Житель Охтирщини Олександр Рогальський нагороджений “Золотим Хрестом”

Коментарі: