01.10.2021
Як повідомив першому заступнику голови Сумської облдержадміністрації Тарасу САВЧЕНКУ під час розширеної наради з представниками територіальних органів влади начальник головного управління Держпродспоживслужби у Сумській області Віталій МОІСЕЄНКО, на Сумщині продовжується проведення заходів контролю щодо дотримання протиепідемічних вимог
За результатами перевірок 146 закладів громадського харчування встановлено, що лише у п’яти закладах персонал повністю щеплений, що дає їм можливість працювати з послабленнями обмежень. Проте керівники закладів й досі не визначилися з механізмом контролю імунізації відвідувачів.
У середньому відсоток щеплених працівників у закладах громадського харчування коливається від 14% до 62%, у дев’яти закладах персонал не щеплений взагалі.
Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua
Інші новини:
30.06.2025 Як швидко оновити інтер’єр швидко, безболісно і майже без бюджету?
30.06.2025 У Ромнах сильний вітер поламав дерева та обірвав лінії електропередач
30.06.2025 Зеленський: “Російський задум наступу на Сумщині не реалізовується”
30.06.2025 На Конотопщині відбувся турнір з мініфутболу серед ветеранів 60+
30.06.2025 В Охтирці підвищили тариф на вивезення сміття