Сумчани програли у матчі чемпіонату України

02.10.2021

Херсонський «Продексім» лебединця Миколи Білоцерківця приймав у матчі п’ятого туру чемпіонату України з футзалу серед команд «Екстра-ліги» академію футзалу футзальний клуб «Суми».

Рахунок у цьому матчі відкрили сумчани – Олександр Сметаненко відзначився голом на четвертій хвилині. На 15 херсонці рахунок зрівняли – відзначився Максим Безсалов. Другий гол «Продексім» забив за пів хвилини – гол забив Микола Микитюк. На 18 хвилині гри третій гол  ворота сумчан забив Сергій Малишко. На 8 хвилині другого тайму Безсалов оформив дубль. П’ятий гол херсонці забили на 11 хвилині другого тайму – відзначився Микола Зварич. На цій же хвилині Дмитро Сорокін забив шостий гол у ворота сумчан. Антон Власенко на 16 хвилині забив другий м’яч сумської команди. На це херсонці відповіли другим голом Сорокіна на 18 хвилині другої половини гри. У підсумку 7:2 на користь «Продексіму».

Крім того сьогодні хмельницький «Сокіл» вів у рахунку, але поступився київському «ХІТу» шосткинця Олександра Сіріцького та Олександра Ліфера з Бурині з рахунком 2:4.

«Ураган» Фаренюка йде на першому місці (5 ігор, 11очок), «ХІТ» Сіріцького і Ліфера на другому (5 ігор, 11 очок), «Продексім» Білоцерківця на третьому (5 ігор,10 очок). АФФК «Суми» (4 гри, 3 очка) посідає сьоме місце. Замикає турнірну таблицю “ДЕ Трейдинг” конотопчанина Віталія Дзюби та сумчанина Віталія Катеринина.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: