Посадовець із Сумщини переміг на Всеукраїнській спартакіаді держслужбовців

04.10.2021

З 21 вересня по 25 вересня в м. Чорноморськ проводилася  XXII Всеукраїнська спартакіада серед регіональних збірних команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування. У ній брали участь команди з 17 областей України, у тому числі збірна команда Сумської області.

Посадовці Сумщини змагалися в 5 видах спорту: волейбол, футзал, настільний теніс, шахи та шашки. Команда Сумської області була нагороджена дипломом Громадської організації «Фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» за ІІІ місце з шашок.

У змаганнях із шашок у збірній команді Сумської області взяв активну участь представник Роменської територіальної громади Ярослав Панченко, начальник управління соціального захисту населення Роменської міської ради, переможець ІІ етапу Всеукраїнської спартакіади серед регіональних збірних команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Сумської області.

«Вітаємо його з перемогою на змаганнях! Бажаємо йому завжди залишатися лідером, досягати максимальних висот, розвиватися і не зупинятися на досягнутому. Попереду багато перемог і роботи над собою. Будьте прикладом для наслідування і завойовуйте нові лідерські позиції», – пишуть на сайті Роменської міської ради.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: