Французька компанія купила виробника сирів на Сумщині

04.10.2021

Про це повідомило інформагенство УНІАН з посиланням на Бел Груп.

Французька молочна корпорація Lactalis Group завершила покупку бізнесу корпорації Bel Group в Німеччині, Італії та Україні, в тому числі європейського бренду Leerdammer і найбільшого українського виробника сирів Bel Shostka Ukraine (ТМ ”Шостка”, ”Весела Корівка”, ”Kiri”).

Згідно з повідомленням Bel Group, операція завершилася 30 вересня.

”Всі попередні умови угоди були виконані, в тому числі безумовне схвалення злиття, отримане від Європейської комісії 26 серпня”, – йдеться в повідомленні.

При цьому сума угоди не розголошується.

Зазначається, що придбання Bel Shostka Ukraine дозволить французькій Lactalis розширювати свій український бізнес, де компанія працює останні 25 років.

Як повідомляв УНІАН, французькі корпорації Lactalis Group і Bel Group в березні 2021 року оголосили про досягнення угоди, в тому числі про продаж українського бізнесу Bel Shostka Ukraine.

Довідка. Французька компанія Bel Group заснована в 1865 році. Компанія володіє широким портфоліо брендів молочної продукції, які представлені більш ніж в 130 країнах.

Компанія Bel Shostka Ukraine була створена в 1981 році. У 2005 році підприємство створило і вивело на ринок бренд «Шостка», а в 2007 році французька корпорація Bel купила завод в Україні.

Французька корпорація з виробництва молочної продукції Lactalis Group представлена 237 заводами в 42 країнах. В Україні володіє двома молокопереробними заводами у Миколаївській і Дніпропетровській областях. Компанія випускає продукцію під торговими марками President, Lactel, Galbani, Societe, ”Дольче”, ”Фанні”, ”Лактонія”, ”Локо Моко” та ін.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: