У Глухові 9-річний хлопчик застряг на дитячій гірці. Витягали вчотирьох

05.10.2021

Хто знає, чим би закінчилася вся ця історія для школяра, якби поруч не виявилася молода мама з 6-річною донькою.

Жінка розповіла, що, вийшовши на прогулянку з дитиною у дворі своєї п’ятиповерхівки, вона раптом помітила хлопчика, який безуспішно намагається вирвати ногу з полону металевої конструкції: кінцівка застрягла між двох труб. Треба відзначити, що дана гірка стоїть тут уже майже півстоліття, вона іржава, незручна і дуже небезпечна. На ній хтось постійно травмується. Але через те, що в Глухові дітлахам більше ніде розважитися, хлопчики й дівчатка масово йдуть грати сюди. А потім – переломи, вивихи, травми…

Що ж стосується вищеописаного випадку, то в той нещасливий вечір Лілія (так звуть матусю) стала справжньою рятівницею для чужої дитини. За словами співрозмовниці, хлопчина був у брюках із такої тканини, що вона зовсім не ковзала, і це ускладнювало процес. Жінка, так і не зумівши самостійно вивільнити пацана з металевого полону, побігла по мікрорайону в пошуках підмоги. Спочатку привела на майданчик двох молодих людей, і вже втрьох вони спробували витягти хлопчика. Але не вийшло. Тоді Ліля вирішила набрати МНС, і тут раптом побачила, як на горизонті замаячили ще двоє чоловіків. Вона пояснила їм ситуацію, і ось вони вже вп’ятьох брали участь у порятунку юного глухівчанина.

Ліля розповіла, яких зусиль це коштувало – руками, без техніки, витягувати застряглу дитячу ногу. До останнього моменту жінка думала, що без МНС та спеціальної техніки, якої можна розрізати труби, не обійтися. Але, на щастя, нога хлопчика таки опинилася на волі. Той вечір Ліля не забуде ніколи. І тепер обов’язково нагадує про те, що трапилося, усім дітям, які грають на майданчику без нагляду дорослих.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: