Уже більше місяця не ходить автобус «Шостка-Тиманівка-Бензики». Міськрада не знайде перевізника

06.10.2021

З 1 вересня поточного року не курсує автобус за маршрутом «Шостка – Тиманівка» у Шосткинській громаді, передає Шостка.INFO.

Нагадаємо, про це інформував і Тиманівський старостинський округ.

Начальник Управління економіки Шосткинської міської ради Дар’я Гребенюк пояснює, що перевізники відмовляються обслуговувати даний маршрут, бо відстань чимала – 45 кілометрів, а пасажиропотік маленький. Перевозити 5 пасажирів навіть двічі на тиждень – збитково. До того ж, у даному напрямку зовсім розбита дорога. Перевізники не хочуть псувати транспорт.

– Ми вели перемовини з перевізниками, які обслуговують маршрути до Чапліївки та Лушників, щоб вони продовжили маршрут із заїздом і до Тиманівки. Але тоді вони збиваються за часом із затвердженого графіку руху, іде накладка одного маршруту автобусу на інший… Тому це не вихід. Наразі ведемо роботу, шукаємо перевізника, який би згодився взяти на обслуговування маршрут до Тиманівки, – каже Дар’я Миколаївна.

За даними Тиманівського старостинського округу, перевізник А.М. Володько згодився на обслуговування маршруту, але лише за умови дотації з бюджету.

А з 1 жовтня ще й здорожчав газ, на якому їздить громадський транспорт. Тож поки автобус на даному маршруті не курсує.

Перевізників, які можуть взяти на обслуговування маршрут «Шостка – Тиманівка» та мають відповідні ліцензії на відповідний вид перевезень пасажирів, просять звернутися до Управління економіки Шосткинської міської ради.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: