Реформування медичної галузі потребує корективів, а медичні працівники – особливої підтримки, – Ігор Молоток

07.10.2021

Сьогодні, 7 жовтня, під Кабміном протестували профспілки, у тому числі й медичної галузі. В акції протесту взяли участь і медики Сумщини.

Народний депутат України від Сумщини Ігор Молоток підтримав протест профспілки медиків області. Парламентар упевнений, що наразі, коли триває боротьба з коронавірусом, а реформування галузі потребує суттєвих коректив, медичні працівники потребують особливої підтримки.

“Підтримую вимоги медичних працівників, які стосуються виплати заборгованості по зарплаті, своєчасного і повного фінансування Програми медичних гарантій, підвищення заробітних плат лікарів і середнього медичного персоналу, недопущення масового звільнення медпрацівників і закриття медичних закладів”, – зазначив Ігор Молоток у своєму дописі на сторінці у Фейсбук.

Парламентар акцентує увагу, що медична галузь завжди була пріоритетним напрямком його роботи і буде робити все від нього залежне, щоб надати дієву допомогу.

Варто відмітити, що вчора, на засіданні підкомітету з питань місцевих бюджетів та бюджетної підтримки регіонального розвитку за участі Ігоря Молотка, було погоджено передачу Міністерству охорони здоров’я бюджетних призначень для централізованого забезпечення киснем  ковідних лікарень. На ці цілі передбачається майже 400 млн грн. Очевидно, що це надзвичайно важливо в умовах стрімкого росту захворюваності на коронавірус.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
04.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 46 вибухів
04.05.2024 Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Сумський експертно-технічний центр Держпраці»
04.05.2024 На Сумщині відбулося засідання консультативної ради у справах ветеранів війни
04.05.2024 На Шосткинщині ліквідували пожежу, яку спричинив ворожий обстріл
04.05.2024 У Сумах патрульні затримали водія ВАЗ напідпитку
04.05.2024 На Сумщині внаслідок обстрілів пошкоджено три приватні будинки, три домогосподарства та господарчу споруду

Коментарі: