Житель Сумщини, який їздив п’яним за кермом, погрожує судді

07.10.2021

Житель Шосткинського району, який їздив п’яним за кермом, залякує суддю.

Черкас Теміров із Середино-Будського районного суду Сумської області розглядав справу про адміністративне правопорушення за ч.1 ст.130 КпАП (керування авто в нетверезому стані).

У зв’язку з неявкою відповідача та викликаного як свідка працівника поліції засідання неодноразово відкладали, пише Закон і бізнес. Коли ж усім учасникам справи таки вдалося зібратись у залі суду, підозрюваний почав категорично заперечувати свою провину у вчиненні правопорушення. Проте за результатами розгляду справи суддя виніс постанову, відповідно до якої відповідача визнали винним. Крім того, на чоловіка наклали адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (17 тис. грн.) з позбавленням права керування транспортними засобами строком на один рік.

Через два тижні не задоволений рішенням чоловік повернувся до приміщення суду з вимогою особистої розмови в кабінеті Ч.Темірова. Не потрапивши до кабінету, того ж дня зателефонував на мобільний та висловив невдоволення накладеним на нього стягненням, погрожуючи служителю Феміди. Після того як суддя перестав брати слухавку, почали надходити СМС-повідомлення з погрозами.

Цю ситуацію Ч. Теміров описав у своєму зверненні (№3689/0/6-21) до Вищої ради правосуддя.

Своїм рішенням суддя намагався убезпечити учасників дорожнього руху від водія, котрий полюбляє їздити напідпитку. Тепер законник ще й має клопіт із правопорушником, який, напевне, вважає, що закон не для нього писаний.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: