Як в Охтирці борються з паліями?

10.10.2021

Не полюбляють охтирчани бережно ставитися до навколишнього середовища, коли діло доходе до утилізації опалого листя, сухого бадилля тощо. Тому у більшості містян рука сама тягнеться до кишені із сірниковою коробкою. Адже це на багато простіше, аніж облаштовувати компостну купу, пише okhtyrka.online.

Міська влада також звертає на це увагу, бо не тільки переймається за шкідливі викиди продуктів згорання в повітря, погіршення видимості на проїзній частині, а ще й намагається попередити неконтрольоване загорання та знищення пожежею майна.

На цьому тижні в даному напрямку працювали спеціалісти інспекції з благоустрою. Ними було складено  117 письмових попереджень та профілактичних по дворових обходів на тему заборони спалювання залишків сухої рослинності та побутового сміття на подвір’ях та прилеглих територіях до домоволодінь.

Також було підготовлено та подано на розгляд розпорядження про створення спільної робочої групи для забезпечення проведення патрулювання щодо виявлення та недопущення фактів самовільного спалювання осіннього сміття  на подвір’ях  охтирчан. До складу даної комісії увійдуть посадові особи виконавчих органів Охтирської міської ради, Охтирського відділу Головного управління національної поліції у Сумській області, Управління патрульної поліції у Сумській області, Охтирського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Сумській області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: