Визначився чемпіон Сумщини з футболу

10.10.2021

Завершився чемпіонат Сумської області з футболу серед команд вищої ліги, пише suspilne.media.

“Україна” з Токарів не змогла приїхати на матч проти глухівського “Велетня”. Команді з Глухова зарахували технічну перемогу, команді з Токарів – технічну поразку, також їм зняли три очки. Футбольний клуб “Кролевець” мінімально – 0:1 – поступився “Явору” з Краснопілля. Северинівський “Колос” та білопільський “Аграрник-Авангард” обмінялись голами і завершили гру внічию – 1:1. “Ромни-Рятувальник” пропустив два “сухих” від “Нафтовика” з Охтирки.

Вдруге у своїй історії, за 29 років після першого чемпіонства, чемпіоном Сумської області став глухівський “Велетень” (33 очка). Срібло сезону-2021 здобув “Аграрник-Авангард” з Білопілля (30 очок). З бронзою фінішував “Нафтовик” з Охтирки (29 очок). Нижче у підсумковій турнірній таблиці розташувались “Колос” (25 очок), “Явір” (22 очка), “Ромни-Рятувальник” (14 очок), “Україна” (12 очок) та “Кролевець” (8 очок).

Найкращим бомбардиром у сезоні-2021 із одинадцятьма забитими став Сергій Бабинін, який виступав у цьому сезоні за “Рятувальник-Ромни” та “Велетень”.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: