У центрі Сум – мітинг проти подорожчання проїзду

10.10.2021

У Сумах 10 жовтня організували акцію протесту проти підвищення цін у маршрутках до 10 гривень. Люди вийшли на площу Незалежності близько 16.00, повідомляє Суспільне.

За оцінками поліції на заході присутні близько 100 людей. Наразі до мітингувальників ніхто з представників влади не вийшов.

Нагадаємо, 8 жовтня на засіданні виконкому Сумської міськради було прийнято рішення «Про встановлення граничних тарифів на послуги міського електричного транспорту і послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, що надаються КП СМР «Електроавтотранс». Згідно з рішенням, тепер вартість проїзду в комунальних автобусах і тролейбусах становитиме 6 грн. Школярі та пенсіонери їздитимуть безкоштовно. Крім того, було прийнято рішення «Про встановлення граничних тарифів на транспортні послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, які працюють в звичайному режимі»: вартість проїзду в маршрутках тепер становитиме 10 грн, для молодших школярів – 5 грн, для маршруту № 51 до Піщаного тариф буде 13 грн (по Сумам 10 грн), для молодших школярів – 5 грн.

Читайте також: “Попався”: У Сумах водій тролейбусу на тиждень раніше почав брати по 6 гривень за проїзд

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: