“Попався”: У Сумах водій тролейбусу на тиждень раніше почав брати по 6 гривень за проїзд

10.10.2021

Як ми повідомляли, 8 жовтня виконавчий комітет Сумської міськради ухвалив рішення щодо встановлення нових тарифів на проїзд у комунальному та приватному громадському транспорті.

Згідно з рішенням, тариф на проїзд у комунальному громадському транспорті (тролейбуси та автобуси) становитиме 6 грн. Для школярів і пенсіонерів, як і раніше, проїзд безоплатний. Нові тарифи набудуть чинності з 16 жовтня поточного року, йдеться на сайті мерії.

Але, за свідченням пасажирів, деякі працівники КП “Електроавторанс” уже від учора, 9 жовтня, беруть із пасажирів нову плату за проїзд – 6 грн. Про це, зокрема, у Фейсбуці повідомив сумчанин Дмитро Майданюк.

“КП “Електротранс”, ваш водій тролейбусу 056 за маршрутом 10а сьогодні, 09-10-21, без вступившого в дію рішення виконкому, вже бере по 6 гривень за проїзд (на фото здача з 10 гривень).

Коли я до нього звернувся, він збагнув, що попався, адже на телефоні в мене був відкритий сайт СМР, де я перевіряв наявність рішення, почав заперечувати все… Гавнюк він. Очікую вашу реакцію! Я буду вимагати не догану водію, а більших дій і відповідного покарання!

Я не знаю, скільки він людей так ошукав…

Update: давайте, щоб в коментарях не було недоговорок: цю компанію я підіймаю, адже водій не повернув кошти, коли до нього звернулись, а навпаки навів наклеп на мене, що я втратив ці кошти. А я нічого не втратив, я одразу побачив суму решти – я не знав, з якого дня рішення виконкому вступає в силу. Перевіривши наявність рішення на сайті, я звернувся до водія, а він мене звинуватив у втраті коштів”, – написав Дмитро.

Речниця КП «Електроавтотранс» Ірина Крячко прокоментувала інцидент так: “Ви мали право зупинити рух та викликати поліцію. До того ж можна було зателефонувати на гарячу лінію КП 0504056060 і повідомити про інцидент (на місце б виїхала служба контролю підприємства). Інформація вже передана керівництву підприємства”.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: