Сумщина ризикує перейти в “червону” зону

11.10.2021

Кілька регіонів України ризикують найближчим часом перейти в “червону” зону. У чотирьох областях спостерігається висока динаміка зростання рівня госпіталізацій через коронавірус.

Найбільший рівень госпіталізацій за останні кілька днів у Харківській області. Через це вона ризикує перейти в “червону” зону вже зовсім скоро.

Крім цього, в Сумській області три дні поспіль перевищені три епідемічні індикатори. Два показники перевищені в Житомирській і Донецькій областях.

Керівник Центру економіки охорони здоров’я KSE Юрій Ганіченко розповів, що зараз у чотирьох регіонів високий ризик переходу в “червону” зону. Серед них: Харківська, Херсонська, Житомирська та Сумська області.

Нагадаємо, що на Сумщині три дні поспіль перевищені три індикаторні показники для визначення рівня епіднебезпеки, станом на ранок 11 жовтня. Така інформація опублікована на сайті МОЗ.  Сумська область – у найгіршій ситуації серед інших регіонів України. Обласний лабораторний центр звернувся до голів кількох ОТГ з проханням посилити карантинні обмеження.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: