Школярі Сумщини повернулися з кубками всеукраїнського учнівського заходу

12.10.2021

Днями в парку історичної реконструкції «Оствиця» м. Рівне відбувся Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід серед учнів «Challenge Fest». У рамках цього заходу було нагороджено переможців та призерів ІІІ зимової та ІІІ літньої Гімназіад України 2021 року.

Школярі Сумської області брали участь у змаганнях з лижних гонок за програмою ІІІ зимової Гімназіади України та вибороли І загальнокомандне місце.

У літній Гімназіаді України учні виборювали першість з видів спорту: спортивної аеробіки, легкої атлетики, боротьби греко-римської, дзюдо, стрільби з лука, тхеквондо (ВТФ, настільного тенісу, шахів, плавання, футболу (юнаки та дівчата), боксу, боротьби вільної та вибороли 17 золотих, 14 срібних та 16 бронзових медалей і вперше стали кращими у загальнокомандному заліку серед всіх областей України.

Сумщину нагороджено кубками та грамотами Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Також на фестивалі «Challenge Fest»працювали локації з різних видів спорту – боротьби, стрільби, метання спису, веслування, підйому ваги, стрітболу, флорболу, бадмінтону естафети, міні-турніри, показові виступи, презентації популярних видів тренувань та сучасних видів спорту.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: