Ігор Молоток: “Аби протистояти «ковіду», освітні заклади потребують фінансової підтримки з боку держави”

13.10.2021

У Бюджетному комітеті Верховної Ради України триває розгляд правок та пропозицій від народний депутатів та комітетів, які рекомендується врахувати при формуванні Бюджету-2022. Процес обговорення Головного кошторису країни прокоментував член Бюджетного комітету ВР, народний депутат України від Сумщини Ігор Молоток.

«Детально вивчаємо кожне зауваження, з тим щоби зробити об’єктивні висновки та сформувати оптимально-ефективні пропозиції та доручення Уряду.

Для мене особисто принциповими лишаються питання соціального захисту: достойне пенсійне забезпечення, підвищення заробітної плати військовослужбовцям, працівникам освіти та медичної сфери і т.д.

Надважливою в сучасних умовах  є  збільшення фінансування освітніх закладів у частині закупівлі засобів індивідуального захисту, адже коронавірус, на жаль, вже «взявся» і за дітей», – акцентував парламентар.

Також Ігор МОЛОТОК зауважив, що разом з колегами вважає за необхідне передбачити видатки за новою бюджетною програмою «Питна вода України» на 2022-2026 роки.

«Проблема з якісною питною водою стоїть дуже гостро, як у містах, так і у селах. Вирішити її потрібно було ще «вчора», адже це напряму стосується здоров’я людей», – йдеться у дописі народного депутата на сторінці в Фейсбук.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: