У Недригайлові школи пішли на «передчасні» канікули

13.10.2021

Осінні канікули у освітніх закладах Недригайлівської школи розпочнуть вже з 18 жовтня, а не з 25, як планувалося раніше. І риватимуть до 23 жовтня. Про це повідомляють на сторінці Недригайлівської громади у соцмережі.

«Під час позачергового засідання комісії Недригайлівської селищної ради з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за участі заступника селищного голови Володимира Шуди у зв’язку з ускладненням протиепідемічної ситуації з поширенням COVID-19 та з метою попередження зварюваності вирішено запровадити осінні канікули в усіх закладах загальної та середньої освіти Недригайлівської громади з 18 по 23 жовтня», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що через ріст ГРВІ у Недригайлівській СЗОШ І-ІІІ ступенів (опорний заклад) та Іваницькій філії цього закладу освіти, у Недригайлівському будинку дитячої та юнацької творчості й Недригайлівській дитячо-юнацькій спортивній школі заняття не проводяться вже з 11 жовтня.

Тобто, враховуючи державні вихідні у зв’язку зі святкуванням Дня захисників та захисниць України, недригайлівські школярі «гулятимуть» два тижні.

Джерело: romny24.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: