Бова розповсюдив фейк, яким підставив і Юлію Тимошенко, і голову Сумської ОДА Живицького

13.10.2021

Інформація про збільшення тарифу на газ для бюджетників, яку вчора через Юлію Тимошенко розповсюдив очільник Тростянецької ОТГ Юрій Бова, виявилася фейком.

Нагадаємо, політик «злив» лідерці «Батьківщини» Юлії Тимошенко, яка приїздила на Сумщину, скандальну інформацію про те, що кубічний метр газу для бюджетників обраховуватиметься не за обіцяними 13 грн, а по 47 грн.  І на підтвердження цього показав начебто «платіжку», яку газопостачальна організація  виставила місцевому відділу освіти. Така інформація наробила галасу, а сама Юлія Тимошенко пообіцяла підняти це питання на державному рівні.

Та як виявилося, документ, який Бова назвав платіжкою, це – звичайна пропозиція від газопостачальної організації, яка ні до чого не зобов’язує.

Таким вчинком очільник Тростянецької ОТГ Бова підставив лідерку «Батьківщини» Юлію Тимошенко, а також губернатора Сумщини, колишнього однопартійця Дмитра Живицького.

Ситуація вийшла на такий критичний рівень, що втрутитися в неї довелося особисто заступнику Офіса Президента України Кирилу Тимошенку, який спростував озвучену інформацію та запевнив українців, що держава зможе проконтролювати цінову політику у газовій сфері.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: