«Барселона» – «Динамо» Київ: ставки на матч в додатку Паріматч

14.10.2021

20 жовтня в Іспанії пройде матч третього туру групової стадії Ліги чемпіонів, в якому зіграють «Барселона» і київське «Динамо». Представляємо прогноз і інструкцію, як зробити ставку на майбутній матч в мобільному додатку Паріматч.

Як ставити через мобільний додаток Паріматч

Після початку регулювання азартного бізнесу в Україні, якій відбулося в 2020 році, компанія Паріматч першою отримала ліцензію (№ 84 від 02.03.2021), запропонувавши шанувальникам спортивних прогнозів також завантажити додаток Паріматч для гри через мобільні пристрої.

Тому, що завантажити додаток Паріматч і зробити ставку на майбутній матч «Барселона» – «Динамо» Київ, потрібно:

Перебуваючи в iPhone і Ipad скористатися App Store.

Користувачам з пристроями Android перейти по посиланню на офіційному сайті компанії.

У мобільному додатку компанії доступна швидка реєстрація нових учасників парі, а також вітальний бонус.

«Барселона» – «Динамо» Київ: оцінки експертів

У цьому сезоні «Барселона» переживає затяжну економічну кризу. Вона пов’язана не тільки з переходом Ліонеля Мессі, але і складним фінансовим становищем. Незважаючи на це, експерти вважають, що в майбутньому матчі підопічні Рональда Кумана здобудуть перемоги.

Укласти парі на перемогу «Барселони» в додатку Паріматч можна з коефіцієнтом 1,27. Це означає, що ймовірність вікторії господарів поля становить 78%. Поставити на нічию можна з котируванням 6,70, що становить 15%. Шанси «Динамо» здобути перемогу експерти оцінили в 12,50 або 7% ймовірності.

Турнірне становище команд

За підсумками двох зіграних турів в групі Е лідирує «Баварія», яка обіграла «Барселону» (3:0) і «Динамо» (5:0). При цьому каталонський клуб ще не набирав очок – після поразки в Мюнхені підопічні Рональда Кумана поступилися в гостях «Бенфіці» (0:3), з якої «Динамо» зіграло внічию в Києві (0: 0):

«Баварія» – 6

«Бенфіка» – 4

«Динамо» Київ – 1

«Барселона» – 0

Відзначимо, що якщо завантажити додаток Паріматч, в ньому можна зробити ставку не тільки на майбутні матчі, але і на підсумкове розташування команд в групі за підсумками матчів, що залишилися Ліги чемпіонів.

«Барселона» – «Динамо» Київ: прогноз на матч

Безумовно, «Барселона» залишається серйозним і грізним суперником, якого в майбутній грі влаштує тільки перемога. Але досвідчений тренерський штаб «Динамо» на чолі з Мірчею Луческу збирається зробити фавориту неприємні сюрприз в Іспанії. З огляду на це, рекомендуємо ставку на фору «Динамо» плюс два голи з коефіцієнтом 1,70.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: