У Роменській РДА створять молодіжну раду

14.10.2021

Про це йдеться на сайті Роменської районної державної адміністрації. 12 жовтня відбулися установчі збори з формування складу молодіжної ради.

Як зазначила начальник відділу освіти, культури, молоді, спорту та охорони здоров’я Роменської районної державної адміністрації Марина Сушко, такий консультативно-дорадчий орган із молодіжного представництва утворений для сприяння участі молоді у формуванні, реалізації державної молодіжної політики в районі, активізації громадської позиції, налагодження ефективної взаємодії між молоддю та органами місцевого самоврядування.

Напередодні члени ініціативної групи розглянули документи від представників інститутів громадянського суспільства, які до 17 вересня подавали заяви для участі в установчих зборах. Зокрема, до ініціативної групи надійшло 18 заяв.

На засідання визначили кількісний склад молодіжної ради. До неї увійшли 16 представників інститутів громадянського суспільства та органів місцевого самоврядування.

Результати голосування внесено до протоколу робочими органами установчих зборів, на підставі чого буде підготовлено розпорядження голови Роменської районної державної адміністрації щодо затвердження складу Молодіжної ради при Роменській районній державній адміністрації.

Голову та секретаря молодіжної ради оберуть на першому засіданні молодіжної ради, яке має відбутися вже у понеділок, 18 жовтня, о 15 год. в залі засідань Роменської районної державної адміністрації. У разі погіршення епідемічної ситуації, спричиненою захворюванням на COVID-19 засідання відбудеться в онлайн режимі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: