У Сумах стартував Чемпіонат України з хокею на траві серед дівчат 12-13 років

15.10.2021

У Сумах 15 жовтня стартував чемпіонат України з хокею на траві серед дівчат 2008-2009 років народження. У останньому турнірі сезоні 2021 року беруть участь чотири сумські команди, дві полтавські та команда з Борисполя, пише suspilne.media.

Чемпіонат України з хокею на траві відкривали команди із Сум. Дівчатам з обласної дитячо-юнацької спортивної школи протистояла третя команда спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи “Динамо”.

Микола Шаповал – тренер команди ОДЮСШ. Говорить, що головне завдання на турнір – взяти участь й набратись досвіду. “В принципі, ми високих задач не ставимо. Тому що у нас немає спортсменок такого віку. Головне, – показати, на що здатні на цей час всі ті гравці, які заявлені”, – сказав він.

Про свої плани на турнір говорить тренерка третьої “динамівської” команди Інна Нюкіна. “Розраховуємо на призові місця. Хочемо боротися в першій трійці. Команди дуже складні. І Бориспіль приїжджає, і Полтава до нас приїжджає. Треба буде боротися”, -сказала вона.

Рахунок у першому матчі чемпіонату відкрили хокеїстки “Динамо” – під кінець першої чверті матчу Софія Хобакова виконувала буліт і переграла воротаря команди обласної спортшколи. Останні відігрались у другій чверті – відзначилась Карина Дюрягіна.

У підсумку гра завершилася перемогою команди СДЮСШОР “Динамо-3” з рахунком 4:3. У складі “динамівок” дубль оформила Хобакова, по голу забили Євгенія Бубохіна та Марія Тимохіна. У команди СОДЮСШ крім Дюрягіної відзначились Валерія Кіріченко та Валерія Шепель (на останній хвилині матчу).

Чемпіонат триватиме у Сумах три дні. 18 жовтня визначаться переможець та призери турніру.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: