Журналіст пов’язує торгівлю «лівими» цигарками на ринку Шостки з поліцейським

15.10.2021

У Шостці торгують цигарками з лотка, наче бабця насінням, на яких відсутні акцизні марки, пише на своїй сторінці у Фейсбук місцевий журналіст В’ячеслав Павленко.

І все це відбувається на очах у перехожих. Головне, що торгівля з лотка відбувається біля Центру естетичного виховання «Юність». Мабуть, для того, щоб вихованці після занять не довго шукали цигарку.

13 жовтня поліція вчасно відреагувала на торгівлю з лотка цигарками, затримала торговку й вилучила цигарки без акцизних марок. Долю продавчині й цигарок вирішуватиме суд.

Хіба в Шостці тільки з лотка торгують «лівими» цигарками? Звісно, що ні. На «Шосткинському ринку» по Свободи, 16, неподалік від молочного павільйону, розташований кіоск, в якому теж продають цигарки без відповідної ліцензії. Продавець, який назвався Сергієм Миколайовичем повідомив, що ліцензія є, але не в кіоску. Крім того, у цій точці торгівлі журналіст не побачив і контрольно-касового апарату.

Прикро те, що працівники поліції на виклик про торгівлю цигарками з кіоску, зовсім не відреагували.

Скажете, що це не дивно? Мабуть. Тому що злі язики брешуть, що нібито ноги до цих цигарок «ростуть» від поліції. Точніше, від працівника, якого нещодавно «прибрали» з Шостки до Глухова.

В’ячеслав Павленко додає і відео, на якому зафіксовано, як продають цигарки в Шостці без належних документів.

shostka.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: