На Сумщині викрали автівку біля готелю

16.10.2021

Учора, близько восьмої ранку, на спецлінію «102» звернувся 21-річний чоловік та розповів, що невідомі заволоділи його автомобілем ВАЗ 2101, який він припаркував у місті Конотоп біля готелю.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом підрозділу.

«На пошуки викраденого автомобіля був залучений особовий склад відділу поліції: працівники відділу реагування патрульної поліції, працівники сектору кримінальної поліції. У ході невідкладних оперативно – розшукових заходів було сформовано групи пошуку транспортного засобу у місті, відпрацьовано систему відеоспостереження «Безпечне місто». Така злагоджена робота дала позитивний результат. У ході патрулювання, в одному з мікрорайонів міста, працівники відділу реагування патрульної поліції помітили викрадений автомобіль та зупинили його», – розповідає т.в.о. начальника Конотопського районного відділу поліції Олександр Васильченко.

Зловмисником виявився 27-річний конотопчанин. Він розповів, що будучи на підпитку, побачив припаркований автомобіль та вирішив покататися по місту.

За даним фактом у поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Слідство триває.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: