Шосткинець виборов гран-прі фестивалю патріотичної пісні Державної прикордонної служби України

19.10.2021

В Одесі завершився фестиваль патріотичної пісні Державної прикордонної служби України. Як передає Depo.Хмельницький, найвищу нагороду на співочому конкурсі  завоював курсант Національної академії Держприкордонслужби України, уродженець Шостки.

Протягом двох місяців в органах охорони державного кордону проходили відбіркові етапи талановитих, творчих та креативних прикордонників, членів їх сімей та працівників відомства.

Після святкового гала-концерту, за рішенням членів журі – народних артистів України, були нагороджені лауреати та переможці пісенного конкурсу.

Найвищу нагороду – Диплом лауреата Гран-прі та пам’ятну відзнаку, здобув курсант Національної академії солдат Дмитро Петров. Дмитро навчається на другому курсі Факультету правоохоронної діяльності прикордонного вишу, родом з міста Шостка. До навчання в Національній академії Дмитро неодноразово брав участь у міських, обласних та всеукраїнських конкурсах де також займав призові місця, адже закінчив музичну школу та чудово грає на фортепіано.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: