У лікарняній палаті на Сумщині обікрали хвору пенсіонерку

19.10.2021

Зловмисник, скориставшись відсутністю жінки у лікарняній палаті, збагатився на 11 000 гривень. Тепер за скоєне йому доведеться відповідати перед Законом.

По допомогу до працівників Конотопського районного відділу поліції звернулася 80-річна місцева жителька. Вона розповіла, що під час перебування у лікарні, невідомі викрали у неї сумку з гаманцем. А вже за кілька днів побачила, що з її банківської картки зникло 11 000 гривень.

Встановити особу зловмисника вдалося завдяки камерам відеоспостереження. Ним виявився 29-річний місцевий чоловік. Працівники поліції встановили, що саме він зайшов до незачиненої палати у лікарні, понишпорив всюди, знайшов сумку з гаманцем та банківськими картками й привласнив їх. Трохи згодом чоловік знайшов у гаманці жінки шматок паперу, на якому був записаний пін код від банківської картки та зняв усі заощадження.

Поліцейські вже довели причетність зловмисника до 8 подібних крадіжок з лікарні.

За даним фактом у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді арешту на строк від трьох до шести місяців або обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: