У Шостці знову дорожчає проїзд у маршрутках

20.10.2021

Сьогодні, 20 жовтня, у Шостці відбулося засідання виконкому міської ради. З-поміж іншого на ньому переглянули тариф на проїзд у міських маршрутках. Його знову підвищать на 1 гривню. Відтепер шосткинці платитимуть за проїзд у громадському транспорті 8 грн, для школярів вартість проїзду залишилася на рівні 3-х грн, пише shostka.online.

Новий тариф вступає у силу з 21 жовтня.

Міський голова Микола Нога наголосив, якщо газ подешевшає, то місцева влада перегляне вартість проїзду у маршрутках. Тариф на проїзд у маршрутках переглянули на вимогу перевізників. Нагадаємо, після останнього підвищення тарифу до 7 грн вони влаштували під стінами мерії мітинг.

Сьогодні ж присутній на виконкомі представник перевізників Григорій Зевако розповів, за якими цінами заправляються міські маршрутки. А вони їздять на метані. За його словами, у Сумах і Охтирці цей газ коштує 36,20 грн., у Харкові – 32,90 грн., Богодухові – 33,90 грн. А у Шостці – 39,50 грн. та 41,68 грн.  Він назвав і нині діючий тариф на проїзд у маршрутках в інших містах. У Сумах та Харкові він складає 10 грн., в Охтирці, Ромнах, Конотопі – по 8 грн.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: