Громади Роменщини укладають договори з новим газопостачальником

20.10.2021

6 громад району, а саме 49 бюджетних установ, мають намір укласти договір на постачання газу з ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг». Про це повідомляє Роменська РДА.

Ще 13 жовтня Андріяшівська, Коровинська та Липоводолинська громади подали необхідні документи на платформі «Нафтогаз Трейдинг». А Недригайлівська та Синівська також збирають пакет документів. Роменська громада теж подала пакет документів та чекає на акт звірки розрахунків від попереднього постачальника по своїх бюджетних установах.

Нагадаємо, відповідно до Меморандуму про взаємопорозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері постачання теплової енергії та постачання гарячої води в опалювальному періоді 2021/2022, який було підписаного на останньому засіданні Конгресу місцевих і регіональних влад, для всіх бюджетних установ освітньої, соціальної та медичної сфер ціна природного газу становитиме 16 грн. 40 коп. за 1 куб.м.

Кабінет Міністрів України розпорядженням від 11 жовтня 2021 р. № 1234-р «Деякі питання діяльності акціонерного товариства «Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» попередньо схвалив укладання договорів постачання природного газу бюджетним установам та організаціям відповідно до примірного договору ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг».

romny24.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: