Завтра в Охтирці стартує опалювальний період

20.10.2021

Сьогодні, 20 жовтня, на офіційному сайті Охтирської міської ради з’явилося повідомлення про те, що міський голова  Павло Кузьменко нарешті підписав розпорядження про початок опалювального періоду 2021-2022 років.

Мова йде про заклади освіти, охорони здоров’я, культури та туризму, які підключені до мереж централізованого теплопостачання, опалюються від котелень, що працюють на природному газі та твердому паливі із зазначенням дати – 21 жовтня. Відділам освіти, охорони здоров’я, культури і туризму Охтирської міськради доручено забезпечити дотримання вимог температурного режиму у приміщеннях в межах виділеного фінансування з врахуванням санітарних вимог, пише okhtyrka.online.

Щодо багатоквартирних будинків, то ПП «Жилкомсервіс», ПП «Базис», ПП «СІБ», головам правлінь ОСББ та ЖБК  доручено розпочати цьогорічний опалювальний період у житлових будинках незалежно від форм власності та відомчої належності в разі, якщо протягом трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря не перевищує 8°C; а  в адміністративних будівлях підприємств, установ та організацій – за заявками їхніх керівників.

Як ми повідомляли, ціна тепла для охтирчан суттєво підвищилася.

Нагадаємо, 20 жовтня у Шостці стартував опалювальний сезон.

Читайте також: У сумчан немає тепла, зате є працюючі фонтани

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: