На Сумщині оперативно викрили грабіжника

21.10.2021

До працівників Роменського районного відділу поліції надійшло повідомлення від 38-річної жительки міста. Жінка пояснила, що велосипед, на якому приїхала до магазину, залишила на вулиці та пішла за покупками. Коли ж вийшла з приміщення торговельного закладу, то побачила, як невідомий чоловік сідає на її транспорт та їде. Заявниця закричала, щоб чоловік зупинився та зловмисник проігнорував це прохання і зник на її велосипеді. Про подію роменчанка відразу повідомила на лінію 102.

На місце виклику виїхали інспектори сектору реагування патрульної поліції, яким потерпіла розповіла, про напрямок в якому зник грабіжник та описала його зовнішній вигляд. Правоохоронці провели перевірку та неподалік від місця злочину в одному із дворів помітили схожого за описом чоловіка, який, як з’ясувалося, був дійсно причетний до пограбування. Ним виявився 26-річний місцевий житель.

Як далі встановили співробітники поліції, на момент вчинення правопорушення зловмисник перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Викрадений велосипед правоохоронці вилучили та вже повернули власниці, а відносно чоловіка відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 “Грабіж” Кримінального кодексу України. За скоєне йому може загрожувати до чотирьох років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: