Через 20 років роботи закрився найперший супермаркет Білопілля

21.10.2021

На вході одного з найбільших магазинів міста «Ямал» по вулиці Старопутивльській у Білопіллі з’явилося оголошення: «Зачинено. Оренда». Нагадаємо, що «великий «Ямал», як його називають у народі, відкрився як сучасний супермаркет ще у далекому 2001 році.

Так, тоді це було незвично, красиво й одразу багато людей почали там «скуповуватись». У газеті «Білопільщина» від 26 травня 2001 року писали:

«Магазини «Ямал», без перебільшення, – одні з найкращих у місті. Загальний вигляд, асортимент товару, чистота та порядок усередині магазину, ввічливе обслуговування – все підпорядковано задоволенню потреб і запитів покупця. Культура торгівлі проявляється і в зі смаком оформлених вітринах, і в зручному режимі роботи. Тож не дивно, що тут завжди багато покупців, а значить, є прибуток, тобто можливість вкладати кошти в розвиток підприємства».

Раніше відкрилися ще два магазини цієї мережі у Білопіллі та один – у Ворожбі. Чому закрився «великий «Ямал»? власник, підприємець Борис Фірсов пояснює, що має інші плани щодо розвитку бізнесу. Інші магазини цієї мережі, як і ТЦ «Вир», працюють у звичному режимі.

Зазначимо, що це не перший магазин, який закрився у місті. Лише в центрі за останній рік завершили свою роботу продовольчий магазин «Спокуса», промислові «Вікторія» та «Віліна». Разом із тим відкрилися нові торговельні точки: магазини «Продуктова лавка» та «Продукти» по вулиці Старопутивльській. Магазин «Пані», який працював поряд із «Ямалом», переїхав ближче до АТБ.

bilopillia.city

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: