Автор хіта “Гуси” із Сумщини випустив новий кліп

22.10.2021

Молодий український виконавець із Сумщини, автор літнього хіта “Гуси” Антон Вельбой презентував новий кліп до пісні “Вишні”. Тепер таємниця незвичайної зачіски артиста розкрита.

Латиноамериканські ритми та кумедний текст з ліричним підтекстом — трек схожий за настроєм на пісню “Гуси”, пише sts.sumy.ua.

«Трек “Вишні” — це просто розрив! Вся пісня продумана так, щоб западати в душу і в той же час не набридати», — розповідає Wellboy.

У текст співак вклав свою життєву філософію: «Я підкинув вишню в небо, не попав до рота — це про те, шо люди часто фантазують про своє майбутнє, але без прикладених зусиль підкинута вишня не потрапить до рота. В момент, коли вишня підкинута і летить у повітрі, вам потрібна удача або майстерність, щоб вона потрапила у відповідну точку».

Артист подякував команді, яка працювала над треком, своєму продюсеру Юрію Бардашу та саундпродюсеру Євгену Тріплову.

Слухачі відреагували на прем’єру дуже позитивно:

«Фуф… Цей трек компенсував усю фрустрацію цього нескінченного ранку. Дякую!»

«Чекаємо цей хіт в кожному таксі!»

«Давай і далі хіти!»

Нагадаємо, хлопець із Грунської громади Охтирського району, учасник шоу Х-фактор-10 Антон Вельбой підкорив меломанів усього світу кліпом “Гуси”. Прем’єра в YouTube відбулася 25 червня цього року і наразі ролик має вже більше 10 мільйонів переглядів. Усього за кілька днів трек увійшов до топ-30 найпопулярніших у рейтингу українського Apple Musiс.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
06.05.2024 У зв’язку зі станом енергосистеми Сум на лінії виїхали лише тролейбуси з автономним ходом
06.05.2024 12 шахедів знищили цієї ночі на Сумщині, – Повітряні Сили
06.05.2024 Внаслідок нічної атаки росіян без електроенергії залишились населені пункти Сумського, Роменського та Охтирського районів
06.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксували 24 вибухи
06.05.2024 Вночі ворог завдав удару по енергооб’єктам Сумщини
06.05.2024 Одна цивільна особа отримала поранення унаслідок удару шахедами по Сумам — ОК «Північ»

Коментарі: