Охтирчанка грає та перемагає у складі жіночої збірної України з футболу

22.10.2021

У складі жіночої збірної України з футболу грає уродженка Охтирки Яна КАЛІНІНА. Наразі вона належить до харківського «Житлобуду-2» – лідера жіночого чемпіонату України, пише okhtyrka.online.

21 жовтня жіноча збірна України розпочала виступ у групі В європейського відбору до чемпіонату світу -2022. Учора наші дівчата вдома приймали футболісток Фарерських островів на футбольному полі в Ковалівці Київської області.  І чудова новина – ЖІНОЧА збірна України з футболу з розпочала свій виступ у кваліфікаційному відборі до чемпіонату світу 2022 з перемоги з рахунком  4:0. Уродженка Охтирки Яна КАЛІНІНА відіграла усі 90 хвилин.

Із трьома очками після одного матчу наші дівчата на 3 місці. Їх випереджають збірні Іспанії і Шотландії, у яких після 2 поєдинків по 6 очок. Жодного не мають угорки і футболістки Фарерських островів.

26 жовтня Україна зустрічається з Іспанією. Фінальний турнір пройде в Австралії і Новій Зеландії. Напряму до нього виходять 9 переможців груп, а ще 9 команд, що посядуть другі місця, на 2 етапі зіграють матчі плей-офф УЄФА. Два його переможці виходять на ЧС, а третя команда продовжить свій шлях у міжконтинентальному плей-офф. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав Григорій Рева.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: