Усі школи Кролевецької громади навчатимуться дистанційно до кінця жовтня

22.10.2021

Під головуванням заступника міського голови Олега Шпринделя сьогодні відбулося засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Заслухали секретаря комісії Віталія Ткаченка, який повідомив про перехід Сумської області до «червоної» зони та передбачені у зв’язку з цим обмеження. Головний лікар Сергій Побивайло наголосив, що епідемічна ситуація в громаді стрімко погіршується та зауважив, що вакцинація на сьогодні є найефективнішим способом протидії COVID-19.

Відтак на території Кролевецької МТГ з 23 жовтня діятимуть обмежувальні заходи передбачені Постановою КМУ № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Всі навчальні заклади, у тому числі позашкілля до кінця жовтня навчатимуться дистанційно, окрім дошкільних навчальних закладів та 1-4 класів шкіл.

Обмеження «червоної» зон не поширюватимуться на ті заклади, де персонал та відвідувачі вакциновані, мають негативний тест або підтвердження нещодавно перенесеної хвороби. Додатково місцева комісія обмежила роботу розважальних закладів, кафе та ресторанів до 23-00 год.

Джерело: 05453.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: