“Дурні та безпідставні докази”: Мер Охтирки звинуватив священників у пропаганді антивакцинації

25.10.2021

На апаратній нараді в стінах Охтирської міської ради знову обговорювалося життєво важливе питання поширення коронавірусу на Охтирщині.

За інформацією заступника медичного директора Загребельної Людмили Петрівни, станом на ранок 25 жовтня в Охтирській ЦРЛ для пацієнтів із COVID-19 та підозрою виділено 117 ліжко-місць. На лікуванні знаходиться 125 осіб, із них 115 активних хворих на ковід, 8 – із підозрою, 2 – із негативним ПЛР-тестом. За добу поступило семеро нових пацієнтів, із них 6 – із підтвердженим діагнозом, 1 хворий із підозрою, жодного не виписано. На кисневій підтримці знаходиться 116 людей. 30 пацієнтів мають тяжкий перебіг захворювання, із них 10 – у реанімації. За добу померло двоє хворих, за вихідні – шестеро.

Міський голова Павло  Кузьменко вважає, що в країні ведеться гібридна війна. «Шкода, що в Україні до сих пір не відпрацьований механізм покарання таких «борців за справедливість». Я дивуюся, що навіть люди, яких вважають святими, я маю на увазі священників, пишуть у соцмережах дописи з призивами відмовитися від щеплення. І звідкіль тільки беруть фейкову статистику, дурні та безпідставні докази? Суспільство котиться до прірви невігластва. На Західній Україні шестеро дітей захворіли на поліомієліт. То на бригаду медиків, які збиралися привити дітей, родичі спускали собак. Жах, одним словом. Перша антивакциновочна інформація почала надходити з Росії. Складається враження, що спеціально все робиться для того, аби країна вимирала. На мою думку, повинна бути жорстка кримінальна відповідальність за пропаганду відмови від вакцинації проти  COVID-19», – зазначив міський голова.

okhtyrka.online

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: