У сквері «Дружба» висадили ще 25 саджанців ведмежої ліщини

25.10.2021

Висадили їх недільного ранку 24 жовтня у рамках волонтерської акції «Моє зелене місто». Організовують її вже п’ятий рік поспіль єврейська громада міста.

Долучилися до неї також представники польського національно-культурного товариства, а також Департаменту комунікацій та інформаційної політики і школи № 29.

Процес озеленення захопив не лише дорослих, а й малечу, яка по своїм силам, але завзято допомагала старшим. За годину в різних частинах скверу з’явилися «новенькі» – деревця, надані фахівцями СНАУ, висаджені спільними зусиллями небайдужих сумчан. Учасники сподіваються, що вони також гарно приживуться, як й ті, якими оновлювали сквер у попередні роки.

Акція відбулася з дотриманням карантинних обмежень. І вона мала продовження – організатори запросили охочих до Єврейського центру. Гостинні господарі провели екскурсію до синагоги та розповіли про діяльність Благодійного фонду «Хесед Хаїм» і традиції єврейського народу.

Організатори вдячні за сприяння у проведенні акції Департамент комунікацій та інформаційної політики, Департамент інфраструктури міста, КП «Зеленбуд» та КП «Міськводоканал».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: