На Сумщині хайпують над директором ФК «Суми»

25.10.2021

На своїй сторінці в Фейсбук чинний директор комунального ФК «Суми» Артем ЛИННИК виклав свою версію зриву суботнього матчу команди із дніпровською «Перемогою» та причин проблем в команді. В своєму дописі під назвою «ЕКС» він звинуватив у всіх бідах екс-президента, вочевидь маючи на увазі експрезидента ФК «Суми» Геннадія ДЕМ’ЯНЕНКА.

Дописувачі жартома та оригінально прокоментували цю спробу виправдань, натякаючи на некомпетентність директора КП. Зокрема Юлія БЛАГОДАТНА прокоментувала: «Судячи по системності та масштабам шкідництва за всіма цими невзгодами стоїть Комітет 300». Очевидно мається на увазі скандальна книга Джона КОУЛМАНА «Ієрархія змовників: Комітет 300», у якій викладається конспірологічна позиція на тему світового уряду. «Комітет 300» змальовується як верховний контролюючий орган, який управляє світом з 1897 року.

Євгеній ДАНИЛЕНКО привів приклад української народної приказки: «Хто винен? — Невістка. — Так її вдома нема. — А он її плахта на жердці висить» натякаючи, що виправдовуючись таким чином, директор ФК «Суми» намагається перекласти свою вину на особу, яка до цього не має відношення.

Журналіст видання «Данкор» Євгеній КУДЛАЙ на благання Линника про низькі зарплати футболістів підмітив, що вони не менші ніж у віце-чемпіонок Європи та гравчинь муніципального ХК «Сумчанка».

Нагадаємо, що контракт із Линником в якості директора комунального ФК «Суми» мером міста укладено майже сім місяців назад, в березні цього року. Геннадій Дем’яненко до комунального клубу вже півроку не має жодного відношення.

Наразі на рахунку команди одинадцять поразок, дві нічиїх та одна перемога. В підсумку останнє, шістнадцяте місце в турнірній таблиці чемпіонату Другої ліги.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: