Відділення дитячої онкогематології отримало ліки, придбані в рамках благодійної акції “До Світлого Дня – світлі вчинки”

27.10.2021

Прес-служба Сумської єпархії Української Православної Церкви повідомляє, що кошти у сумі 1 027 153 гривні, які було зібрано у ході Одинадцятої благодійної акції “До Світлого Дня – світлі вчинки”, повністю витрачені на придбання дороговартісних медичних препаратів і спеціального обладнання та передані до онкогематології Сумської обласної дитячої клінічної лікарні (перелік – у додатку). Використання препаратів та обладнання здійснюється лікарями відповідно до потреб терапії кожного маленького пацієнта, що дозволяє виконувати нормативні вимоги європейських протоколів лікування та збільшує вірогідність успішного подолання хвороби.

Акцію допомоги у лікуванні онкохворих дітей Сумщини щорічно, протягом одинадцяти років, з благословення митрополита Сумського і Охтирського Євлогія проводить Сумська єпархія Української Православної Церкви. Це найзначніша благодійна ініціатива у області, яка знаходить підтримку значної частини населення.

Зазвичай передача ліків та обладнання проходить у лікарняному відділенні. Але нинішнього року карантинні обмеження не дозволили відвідати лікарню. Водночас це не завадило повністю виконати усе, що було заплановане.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: