Часодії 4 частина захопливих фентезі-пригод

27.10.2021

Кожен з нас прагне віднайти своє місце у цьому великому світі: займатися улюбленою справою, бути корисним для суспільства, знаходитись у колі рідних та друзів. Але подібні пошуки можуть тривати роками чи десятиліттями, поки не знайдеться особливий внутрішній дар, який зможе вплинути на десятки життів. Подібні пошуки відбувалися й з героями книги Наталії Щерби «Часодії».

Часодії Часове ім’я— четверта книга цієї історії, що стала улюбленою серед сучасних книголюбів. Часівний світ розділився на два табори, між якими триває війна. Для того, щоб дізнатися таємницю Розколотого замку, ворогам доводиться знаходити компроміси й шукати можливостей порозумітися.У цій частині українська читацька аудиторія разом з героями буде багато мандрувати світами Ефлари та Остали, де кожна дрібничка може стати вирішальною для розуміння сюжету.

Попереду — нові надзвичайні пригоди

Ще на початку часівного шляху Василину попередили про небезпеку розголошення свого часівного ім’я. Часове ім’я — наче ключ до всіх умінь часівника. Воно використовується під час бою або для того, щоб користуватися власною стрілкою чи флером. За його допомогою, людину можна вивести з особистого часового коридору в порожнечу, і лише зрідка звідки комусь вдається повернутися, бо, як і в кожній війні, боротьба не обходиться без втрат. Тож у книзі Часодії 4 частина книгоманів чекають захопливі битви, болісні розлуки та неочікувані викриття. Знайдеться довгоочікувана Чорна кімната, в якій було приховано дещо особливе.

Щоб убезпечити Чорноключницю, була підібрана школа чорної королеви. Там героїня мала навчитися захищати себе та розвинути талант керування Часовим флером. Та чим більше Василина лишалась наодинці, тим частіше вона сумувала за своїми друзями й шукала способи порушити правила й вийти за кордони школи. Тоді як цим і бажав скористатися її головний ворог…

Астрогор став дуже підступним, і лише сновидіння Василини підказували їй про нові підступні плани духа Остали, який полював за здоров’ям, визнанням, друзями — усім тим, що неможливо купити.

Майстерність Наталії Щерби допомагає читачу сприймати книгу, як цікавий динамічний фільм:

кожен образ описаний до найдрібніших деталей;

усі герої, їхні характери й образи продумані й досконалі;

події відбуваються хронологічно.

Актуальна ціна на всі книги авторки доступна на сайті видавництва «Школа».

Цікавинки у соціальних мережах

Найбільше бажання книголюбів — щоб улюблена фантастична історія, від читання якої неможливо відірватися, тривала якнайдовше. Видавництво Школа пропонує придбати кожну книгу окрему або в подарунковому комплекті «Часодії» із шести книг. Усередині є подарунок — шкіряний браслет, який допоможе відчути себе справжніми часівниками.

Україна разом з іншими країнами насолоджується читанням фентезі бестселера про світи Ефлари та Остали. Долучайтеся у соціальних мережах та дізнавайтесь останні новини у світі Часодіїв від авторки Наталії Щерби. Подеколи видавництво проводить цікаві акції для прихильників книг, а вся інформація щодо продукції та її якості, ціни, умов доставки та оплати вказана на сайті. Доставка від 400 грн безкоштовна. Ознайомитися з нашою продукцією можно за посиланням https://schoolbook.com.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: