У Шостці хочуть створити мобільний додаток для розвитку туризму

28.10.2021

Шосткинці пропонують створити мобільний додаток для вивчення історії свого міста. Відповідний проєкт в рамках Бюджету участі зареструвала ініціативна група Молодіжної дорадчої ради при міському голові.

Він передбачає створення сайту та мобільних додатків для самостійного ознайомлення та вивчення історії міста шосткинцями та гостями міста Шостки, інформує shostka.info.

Суть проєкту полягає у тому, шо в історичних місцях встановлюються таблички з посиланнями та QR-кодами для переходу на сайт, або завантаження додатків. На сайті можна прослухати аудіо-екскурсію, переглянути фото та відео обраної локації або почитати текстовий варіант аудіо-гіду.

В описі проекту зазначається, що туристична Шостка залишається незвіданою не тільки для гостей, але й для самих шосткинців. Використання QR-кодів та додатків зробить вивчення історії цікавим для молоді, яка захоплюється новими технологіями. Таким чином ще й планують підвищити туристичну привабливість міста.

Нині проєкт проходить процедуру голосування. Його вартість складає 92 тис грн.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
06.05.2024 У зв’язку зі станом енергосистеми Сум на лінії виїхали лише тролейбуси з автономним ходом
06.05.2024 12 шахедів знищили цієї ночі на Сумщині, – Повітряні Сили
06.05.2024 Внаслідок нічної атаки росіян без електроенергії залишились населені пункти Сумського, Роменського та Охтирського районів
06.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксували 24 вибухи
06.05.2024 Вночі ворог завдав удару по енергооб’єктам Сумщини
06.05.2024 Одна цивільна особа отримала поранення унаслідок удару шахедами по Сумам — ОК «Північ»

Коментарі: