Глухівські дитсадки економлять тепло?

28.10.2021

У місцевих соціальних групах гуляє інформація про те, що нібито керівництво Глухівської ОТГ вирішило заощаджувати на дітях – перевести дошкільні заклади на економний режим опалення.

У пості глухів’янки було описано, що, мовляв, їй по секрету з міськради повідомили, що в одному з дитсадків, де окрема котельня, голова громади розпорядилася на ніч відключати вентиль, а вдень знизити подачу, щоб у приміщенні було не вище 17-18 градусів тепла. Гнівний пост жінки зібрав під собою багато обурених коментарів. Ще б пак: у сезон масових застуд, ГРВІ та коронавірусної інфекції, у перехідній осінньо-зимовий період, коли організм ще не адаптувався до холодів, на малюках вирішили ставити подібні економічні експерименти!

Ситуацію прокоментувала завідувачка дитячим садкаом: “Ні це не правда. У дитсадку середня температура 18-20 градусів. Такий показник регламентується санітарними нормами для дошкільного закладу. Може, для когось і за 25 градусів холодно. На нараді у міськвиконкомі нас навпаки похвалили за стабільну температуру. І краник у нас ніхто крутить. На котельні стоїть програма, яка регулює температуру в приміщенні – відповідно до температури повітря на вулиці».

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
06.05.2024 У зв’язку зі станом енергосистеми Сум на лінії виїхали лише тролейбуси з автономним ходом
06.05.2024 12 шахедів знищили цієї ночі на Сумщині, – Повітряні Сили
06.05.2024 Внаслідок нічної атаки росіян без електроенергії залишились населені пункти Сумського, Роменського та Охтирського районів
06.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксували 24 вибухи
06.05.2024 Вночі ворог завдав удару по енергооб’єктам Сумщини
06.05.2024 Одна цивільна особа отримала поранення унаслідок удару шахедами по Сумам — ОК «Північ»

Коментарі: