Поліція Сумщини продовжує перевіряти дотримання громадянами карантинних обмежень

29.10.2021

Щоденно на території області функціонує близько 60 мобільних груп, що перевіряють майже 1 000 різних об’єктів інфраструктури Сумщини. А саме: торговельно-розважальні центри, театри, кінотеатри, інші розважальні заклади, а також заклади громадського харчування, спортивні зали, фітнес-центри, готелі, заклади культури, продовольчі та непродовольчі ринки й заклади освіти.

Працівники поліції Сумщини систематично перевіряють, як приватних, так і комунальних перевізників, а також пасажирів громадського транспорту.

Насамперед поліція має на меті недопущення та запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. В той же час, коли в деяких випадках профілактичні заходи не дають дієвого результату, працівники поліції вдаються до більш жорстких форм впливу, а саме складання адміністративних матеріалів.

З початку встановлення «червоного» рівня епідеміологічної небезпеки поширення COVID-19 на території Сумської області, поліцейські склали 126 протоколів та винесли 348 постанов про адміністративні правопорушення, передбачені статтею 44-3 «Порушення правил щодо карантину людей» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Поліція Сумської області нагадує громадянам про необхідність дотримання карантинних обмежень, встановлених постановою Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236 й радить з повагою і порозумінням віднестися до діючих протиепідемічних заходів. Бережіть себе та своїх близьких.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: