Бова знову підставляє губернатора Живицького

02.11.2021

Міський голова Тростянця Юрій Бова виступив із заявою, яка підставляє голову Сумської обласної державної адміністрації Дмитра Живицького і протирічить рішенню обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Зокрема мер наполягає на поверненні дітей із “дистанційки” до звичайного навчання, попри те, що Сумщина перебуває у “червоній” зоні з передбаченою низкою обмежень, а показники захворюваності б’ють рекорди.

“Навчання дітей 1-4 класів вдома – це не навчання дітей, а знущання над батьками цих дітей, які замість праці сидять вдома.

Який сенс перебування на дистанційному навчанні, якщо школи вже опалюються і з 150 педагогів на ковід хворіє 3 людини?

Направили одноголосне рішення сесії міської ради до Сумської ОДА та обласної комісії ТЕБтаНС, що такі заходи запровадила по Сумській області”, – написав Юрій Бова на своїй сторінці у Фейсбуці.

Очевидно, бажаючи зберегти свій імідж, мер Тростянця хоче залишатися хорошим для своїх виборців і переключити негатив на вище керівництво, мовляв, це обласна влада проти очного навчання, а він робить усе, аби знову відправити дітей до школи.

Нагадаємо, раніше Бова розповсюдив фейк, яким підставив і Юлію Тимошенко, і голову Сумської ОДА Живицького.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: