Могли померти люди: Через незаконні земляні роботи Охтирська ЦРЛ залишилася без світла

03.11.2021

Питання злагодженої роботи  структурних підрозділів Охтирської громади, життєво необхідних для  функціонування міста, обговорювалося на апаратній нараді в стінах Охтирської міської ради.

Під час свого виступу директор Філії Охтирський РЕМ Олексій Григорович Кісіль повідомив, що перебої зі світлом трапляються в тому числі й через пошкодження електрокабелів внслідок незаконних земляних робіт.

Зокрема нещодавно  був  зафіксований такий випадок, коли через несанкціоновані роботи Охтирська ЦРЛ залишилася без світла, в лікарні погоріли плати на сотні тисяч, у домівках охтирчан зламалися чайники та комп’ютери.

«Петро Петрович Збаражський волосся на голові немає, на інших частинах тіла рвав і говорив, що він на таке не підписувався. Адже пацієнти, які не можуть дихати без кисню, могли померти. Добре, що встигли екстрено перепідключитися на іншу підстанцію. Необхідно налагодити  співпрацю з пантонщиками, РЕСом, щоб уникати таких ситуацій на майбутнє.

Стосовно того, що хтось десь копав, кабель порвав. У людей є така властивість робити втихаря будь-що. У таких випадках до міської ради повинна надійти  телефонограма чи лист, щоб ми могли оперативно зреагувати.

Немає нічого особистого. Кожен працює задля добробуту охтирчан. Я вдячний, що ви дбаєте про своє господарство, Олексій Григорович, але в місті все взаємопов’язано»,  – зазначив мер, звертаючись до Олексія Кісіля.

okhtyrka.online

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: