Сумські нацгвардійці провели ревізію автопарку

04.11.2021

У військовій частині 3051 Національної гвардії України пройшов другий етап обов’язкового технічного контролю транспортних засобів.

Технічний стан кожного автомобіля – один із головних показників боєздатності частини. Тож для гвардійців частини передусім – відповідальне та сумлінне ставлення до автівок, на яких вони щоденно виконують покладені на частину завдання.

“Кожна одиниця техніки в нашій частині – важливий механізм усього автомобільного парку. Ми завжди підтримуємо техніку в належності стані, розуміючи особливості та специфіку виконуваних нами завдань. Тим паче – значна кількість нашого автопарку разом із бійцями частини виконує завдання в районі проведення Операції об’єднаних сил, де права на помилку вона, звісно, не має”, – зазначив заступник командира частини з озброєння – начальник технічної частини майор Микола Майфат.

Справність кожного автомобіля, наявність усіх необхідних документів, а ще – знання та використання на практиці правил дорожнього руху та правильної експлуатації транспортних засобі -в се це ретельно перевірялося під час технічного контролю. Вердикт так званої ревізії – технічний стан автопарку частини цілковито готовий до виконання завдань за призначенням.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
06.05.2024 У зв’язку зі станом енергосистеми Сум на лінії виїхали лише тролейбуси з автономним ходом
06.05.2024 12 шахедів знищили цієї ночі на Сумщині, – Повітряні Сили
06.05.2024 Внаслідок нічної атаки росіян без електроенергії залишились населені пункти Сумського, Роменського та Охтирського районів
06.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксували 24 вибухи
06.05.2024 Вночі ворог завдав удару по енергооб’єктам Сумщини
06.05.2024 Одна цивільна особа отримала поранення унаслідок удару шахедами по Сумам — ОК «Північ»

Коментарі: