Громади Сумщини до 15 листопада мають доробити проекти, які будуть реалізовувати коштами ДФРР

05.11.2021

На цьому під час відеоселекторної наради з керівниками районів та громад щодо реалізації у 2022 році в області програми Президента України «Велике будівництво» наголосив заступник голови облдержадміністрації Олег КЛИМЕНЧУКОВ.

За його словами, чимало проектів, що будуть фінансуватися коштом ДФРР у 2022 році, реалізовуватимуться в межах президентської програми «Велике будівництво».

«Конкурсний відбір програм і проектів, що можуть реалізовуватись в 2022 році за рахунок ДФРР, закінчиться 15 листопада 2021 року . До цього часу, тим, хто не подав проекти до участі у відборі, необхідно терміново це зробити, – зазначив Олег Клименчуков. – Це стосується і тих громад, які мали зробити корегування своїх проектів. До 15 листопада усі проекти мають бути доопрацьовані і подані на розгляд регіональної комісії з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку».

Нагадаємо, для участі у додатковому конкурсному відборі заявники мають подати документи, визначені вимогами наказу Міністерства розвитку громад та територій України від 15.06.2021 № 150 «Питання підготовки, оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку».

Документи подаються за підписом керівника заявника за формою та переліком, встановленими Мінрегіоном України, у 2-х примірниках та обов’язково оприлюднюються на онлайн-платформі ДФРР https://new.dfrr.minregion.gov.ua/.

Паперові примірники документів приймаються Департаментом економічного розвитку і торгівлі Сумської обласної державної адміністрації за адресою: м. Суми, майдан Незалежності, 2 (6 поверх, каб. 103) та на e-mail: gue-vdkv@sm.gov.ua.

З умовами конкурсного відбору, переліком технічних завдань, на виконання яких оголошується конкурс, можна ознайомитися за посиланням https://new.dfrr.minregion.gov.ua/news/ogoloshennya-pro-provedennya-konkursnogo-vidboru-investicijnih-proektiv-za-rahunok-koshtiv-derzhavnogo-fondu-regionalnogo-rozvitku-v-2022-roci

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: