Виправна колонiя на Сумщині святкує 60 років

05.11.2021

На урочистих зборах у Роменській виправній колонiї №56 для присутніх було здійснено короткий екскурс у вигляді відеоролику, в історію створення, розбудови державної установи та окреслено сучасну її діяльність.

Довідково

Роменська виправна колонiя (№56) була створена у вiдповiдностi до накаву МВС УРСР вiд 04 листопада 1961 року, яка мала назву АЯ-128/56, як колонія загального режиму.

Установа розташована на територii колишнього мiсцевого спиртзаводу, примiщення якого на той час були мало пристосованi для утримання засуджених, тому основним завданням керiвництва колонiї було будiвництво гуртожиткiв, виробничих примiщень та об’єктiв комунально-побутової сфери. Не один рік тривало приведення її до норм, придатних для життя.

На сьогоднiшнiй день ми бачимо зовсiм iншy установу, розбудовану та осучаснену. За роки iснування колонiї вживались заходи щодо покращення організаційної дiялъностi в сферi виконання кримiнальних покарань, впровадження в практичну діяльність нових iдей i пропозицiй. За останні роки наша установа досягла неабияких успіхів.

За сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, високі показники у службовій діяльності, професіоналізм, розумну ініціативу, старанність, бездоганну службу та з нагоди відзначення 60-ї річниці з Дня утворення державної установи ряду співробітників оголошено подяки і вручено подарунки.

«Результатами, досягнутими на сьогоднiшнiй день, ми завдячуємо нашим ветеранам, адже практично з дня заснування установи i до ocтанніх poків в нiй працювали спiвробiтники, якi зробили значний внесок у розвиток служби, i залишаються порадниками для нового поколiння, тому прозвучали слова вдячностi всім колишнiм працiвникам-ветеранам установи, якi своєю самовiдданою працею заклали фундамент для стабiльного сьогодення та висловлено подяку», – пишуть на сторінці Північно-Східного регіонального управління з питань виконання кримінальних покарань.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: