На Ямпіль чекає ще один сміттєвий конкурс

08.11.2021

Комунальне підприємство «Ямпільське» надає послугу тимчасово – до проведення конкурсу. Відповідні рішення 1 листопада ухвалив Виконком Ямпільської селищної ради.

«Оголосити конкурс з визначення виконавця послуг з поводження з побутовими відходами на території  Ямпільської селищної ради. Відділу житлово-комунального господарства, архітектури, благоустрою, комунальної власності та земельних відносин оприлюднити повідомлення про проведення конкурсу на офіційному веб-сайті Ямпільської селищної ради», – зазначається у рішенні №179.

«Визначити тимчасово (з 01 листопада 2021 року до проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з поводження з побутовими відходами) КП «Ямпільське» виконавцем послуг з поводження з побутовими відходами на території Ямпільської селищної територіальної громади. Укласти договір з КП «Ямпільське» про надання послуг з поводження з побутовими відходами з 01 листопада 2021 року до проведення конкурсу», – вказано у рішенні №180.

Крім того, цього ж дня виконком затвердив і тарифи на послугу з поводження з побутовими відходами для КП «Ямпільське», які будуть діяти  до проведення конкурсу.

Зазначимо, що такі ж тарифи діяли для попередніх надавачів послуг ТОВ «Водолій БС» та ПП «Броус».

 yampil.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: