На Сумщині у сімейного дебошира вилучили револьвер

08.11.2021

Подія сталася в селищі Зноб-Новгородське Шосткинського району. Виїхавши на виклик щодо сімейного насилля, працівники поліції знайшли в оселі предмет схожий на вогнепальну зброю. Знайдене вилучили та направили на експертне дослідження, а власник дає пояснення слідчому.

До місцевого дільничного офіцера поліції телефоном звернулася 41-річна жителька селища Зноб-Новгородського. Вона розповіла, що її співмешканець, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, влаштував дома сварку. Сама жінка з дому втекла та очікує правоохоронців у сусідів.

Прибувши за вказаною адресою та поспілкувавшись із заявницею, поліцейські встановили – в оселі може бути нелегальна вогнепальна зброя. І дійсно, під час огляду будинку в ліжку 44-річного чоловіка був знайдений револьвер. Його вилучили і направили на експертне дослідження.

Наразі власник дає пояснення слідчому.

У поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Слідчі дії тривають.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
01.05.2024 Договір оренди комерційної нерухомості: як його правильно оформити
01.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 30 вибухів
01.05.2024 Нардеп Михайло Ананченко розповів деталі про роботу проєкту «Код пам’яті»
01.05.2024 6 місяців вважали зниклим безвісти: у Ромнах попрощаються із полеглим захисником Сергієм Передрієм
01.05.2024 У Сумах до Великодня влаштовують благодійний майстер-клас
01.05.2024 В одному з сумських будинків немає світла через стоки в підвалі

Коментарі: