Сумщина зможе отримати кошти на кисневі станції, – Ігор Молоток

08.11.2021

Нестача кисню – проблема, з якою сьогодні стикається чи не кожна лікарня в Україні. Вирішити її можна за допомогою кисневих станцій, які виробляють CO2. Як повідомив народний депутат від Сумщини Ігор МОЛОТОК, законопроект, спрямований на збільшення видатків на закупівлі, проектування і встановлення кисневих станцій підтримали у бюджетному комітеті та схвалили у Верховній Раді.

«Вирішення проблеми є – це законопроект, який був підтриманий у Бюджетному комітеті. І ми його підтримали у Верховній Раді. Цей законопроект пропонує надати 800 мільйонів гривень громадам, які будуть облаштовувати, будувати, проектувати кисневі станції, що будуть виробляти кисень. Це дуже важливе і актуальне питання у нинішніх реаліях», – прокоментував засобам масової інформації парламентар.

Проблему із киснем, певен Ігор МОЛОТОК, можна було попередити ще на старті її виникнення, адже законопроект про кисневі станції був ухвалений у першому читання в липні. Та головне – рішення, яке дозволить українцям здолати недугу, таки ухвалене нардепами.

«Вважаю захист здоров’я нації та лікування хворих – це найпріоритетніші завдання, тим більше ми бачимо невтішну статистику ковіду, який вже добрався і до дітей. Зараз і Уряду, і депутатам Верховної Ради необхідно об’єднатися навколо протидії коронавірусу», – резюмував нардеп.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: