У Климентовому перевірили магазини та кафе на дотримання карантину

08.11.2021

Представники Охтирського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області, Охтирського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області перевіряли дотримання карантинних обмежень у закладах громадського харчування в селі Климентове Охтирської міської ради.

«Від початку карантину і кожен день на Охтирщині ведуться позапланові заходи з контролю за дотриманням карантинних обмежень, – розповіла начальника Охтирського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області Ярослава Давидова. – Перевіряються підприємці дотримання дезінфекційного режиму, наявність масок у покупців та продавців, наявність антисептиків, дезінфікуючих засобів обробки поверхонь, прибирання своїх робочих місць та температурний скринінг».

Крім того, зараз в «червоній зоні» представники поліції перевіряють сертифікати вакцинації у підприємців промислової групи.

Під час перевірки під час перевірки у готелі-кафе «Ворскла», яке знаходиться за адресою село Климентове, вулиця Дачна, 1 було виявлено порушення карантинних обмежень. Тож посадовими особами Охтирського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області складено 2 протоколи.

Крім того, у магазині ФОП Задорожня Г.О., який знаходиться за адресою село Климентове, вулиця Дачна,3а було виявлено порушення карантинних обмежень, за які складено по одному протоколу посадовими особами Охтирського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області та працівниками Охтирського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області.

Подібні перевірки відбулися і в Чернеччинській громаді. За підсумками проведених заходів в 4-х торгівельних закладах були виявлені недоліки, що стало підставою для складання відповідних актів про порушення. Поліцейськими офіцерами громади складено два протоколи про адміністративне правопорушення на фізичну особу підприємця за статтею 44-3 ч.2 КУпАП та задокументовано та зареєстровано правопорушення за статтею 44-3 ч.1 КУпАП.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: