У Сумах знайшли порушення карантину під час перевірки Центрального ринку

09.11.2021

За словами фельдшера санітарного Сумського міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області Людмили Бацман, у щоденному режимі фахівці контролюють виконання карантинних заходів працівниками закладів та покупцями, зокрема дотриманнями ними маскового та дезінфікуючого режиму.

Вона повідомила, що в ході інспектування оптового овочевого ринку, м’ясного павільйону були виявлені порушення карантинних заходів, зокрема продавці і покупці знаходилися у масках, які, проте, були одягнені неправильно. Невпорядкованими також були дезінфікуючі засоби та неправильно збиралися використані засоби індивідуального захисту.

Контролер розповіла, що велику увагу спеціалісти служби приділяють саме селянському ринку, де скупчується велика кількість відвідувачів, зокрема людей похилого віку. Вони продовжують стимулювати громадян користуватися засобами індивідуального захисту, проводять роз’яснення серед населення про важливість дотримання карантинних заходів в умовах протидії коронавірусної хвороби.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: